avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul de nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul de nastere

Buna ziua,va rog sa ma ajutati.Vreau sa stiu daca se mai acorda ajutorul de nastere pentru cel de-al 4 -lea copil si daca trusoul sau contravaloarea lui se mai acorda,daca da in baza caror legi.Va rog sa specificati unde le pot gasi.Tin sa mentionez ca am nascut in data de 24.01.2012.Va multumesc foarte mult si va rog sa-mi raspundeti cat de repede!MULTUMESC ANTICIPAT!

Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:25, 7 Martie 2012
nu se mai acorda nici pentru primul din iunie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii dupa nastere aba1011 aba1011 Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)
Premiu nastere al doilea copil mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Exista ceva premiu care se da de la stat pentru nasterea celui de al 2-lea copil? in jur de 2.900 ron? Va ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru nou nascut si trusou evel evel Buna ziua. Acum trei ani dupa nastere se dadea de la primarie alocatia pt nou nascut si contravaloare trusou. Ma puteti ajuta sa imi spuneti daca inca se mai ... (vezi toată discuția)