avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism

Buna ziua
Am cumparat o masina de la cineva care nu era proprietar,am cautat proprietarul si este plecat in Italia definitiv cum pot sa inmatriculez masina pe numele meu in aceste conditii,mentionez ca nici nu pot sa iau legatura cu proprietarul in nici un fel.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters237899 , utilizator 14:51, 7 Martie 2012
Solicitand in fata instantei de judecata competente material si teritorial, constatarea dreptului de proprietate asupra autoturismului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare auto clubbero1 clubbero1 Buna ziua! Am vandut o masina (rabla) unei persoane pe care o cunosc, contractul de vanzare-cumparare fiind inregistrat la o firma specializata. Cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare auto retinuta alexandrag12 alexandrag12 Buna ziua, am urmatoarea speta: am cumparat o masina provenita din Italia de la un vanzator persoana fizica din Romania (al 3-lea) proprietar, in baza unui ... (vezi toată discuția)
Buna seara,anul trecut am vândut o mașină unui domn,dansul ... Andreea1816 Andreea1816 Buna seara,anul trecut am vândut o mașină unui domn,dansul nu a trecut mașina pe el și a \"vandut-o\"mai departe altei persoane,nici acea persoană nu a ... (vezi toată discuția)