avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutati ma sa inteleg si eu aceasta solutie:
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutati ma sa inteleg si eu aceasta solutie:

e data intr un recurs ce priveste Litigii de munca

Solutie: Admite recursul. Modifică sentinţa recurată în sensul că respinge acţiunea ca neîntemeiată. Irevocabilă.
Cel mai recent răspuns: scotty , utilizator 19:34, 7 Martie 2012
inseamna ca cel care a castigat la fond a pierdut in recurs. adica cel care a formulat cererea de chemare in judecata a pierdut procesul.
se mai poate face ceva in cazul asta ? Daca se poate merge mai departe ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare botnaruelvira botnaruelvira Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Explicatii sentinta bisu bisu nu am cunostinte de drept imi puteti spune cum se traduce urmatoarea hotatare .Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică sentinţa civilă recurată în ... (vezi toată discuția)
Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)