avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Explicatii articol din codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Explicatii articol din codul penal

cine poate explica art.184 aliniatul 1si3 si art.33 aliniatul b din cod penal
Cel mai recent răspuns: attilatoth , utilizator 21:33, 7 Martie 2012
Este vorba de vatamare corporala din culpa pentru care victima a avut nevoie de ingrijiri medicale mai mult de 10 zile savarsita de catre iunculpat cu nerespectarea unor dispoozitii legale (de un conducatoir auto in trafic) iar art . 33 inseamna concurs de infractiuni savarsite in acelasi timp(mai multe dispozitii legale au fost incalcate simultan)
si poate sa ma oblige sa platesc spitalizare si daca victima nare nici un pretentie
Dosarul a ajuns in instanta, datele sunt din rechizitoriu?
de la victima a cerut cuponul de pensieaccidentul afost in 28,08 2011. rezolutia dela parchet am primit in 12,12,2011. iar notificare de plata de la spital i 07,03,2012 pana acuma nu ma anuntat nimen ca trbuie sa platesc spitalizare. nici la externarea victimei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului soso29 soso29 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamare corporala grava din culpa,acuma sunt invinuit si de parasirea locului accidentului.inca nu a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme CristiHD CristiHD Sunt vinovat intr-un asfel de accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme Circumstante: - am intrat intr-o alta masina fara sa ma asigur - sunt 3 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier alana27 alana27 Acum o luna de zile parinti mei au avut accident de masina,masina o conducea cumnatul meu si alaturi de el a fost nepotul meu,in spate erau parinti mei. A ... (vezi toată discuția)