avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 112

in declaratia 112 cum se inregistreaza orele suplimentare sau orele de noapte?
daca un angajat a lucrat 15 zile normale, 5 zile de noaptea, 1 zi de concediu de odihna si 10 ore suplimentare!!
Cel mai recent răspuns: demarela , utilizator 09:13, 8 Martie 2012
Orele suplimentare sau cele de noapte nu se evidentieaza separat in D112. In situatia dvs, in declaratie veti trece 21 zile lucrate si venitul total brut realizat, cel la care se calculeaza contributiile (acesta include sumele acordate pe orele suplimentare si cele de noapte)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in d112 a unui cim 2 ore/luna Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Spuneti-mi va rog cum se completeaza in D112 un CIM cu 2 ore /luna. In sectiunea A la pct.3 \"tip contract\" ce se trece ? partial 1 ora; partial ... (vezi toată discuția)
Orele suplimentare in d112 madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua Am o nelamurire.Unde se trec(daca se trec)orele suplimentare in d112?Am incercat sa trec la ore efectiv lucrate dar nu se valideaza. Multumesc (vezi toată discuția)
Concediu odihna - decl 112 ... ? gina.lucia gina.lucia Buna ziua. Am un angajat care a fost in concediu de odihna 11 zile din luna noiembrie. Cand completez declaratia 112 modific doar la nr de ore lucrate pe ... (vezi toată discuția)