avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Orele suplimentare in D112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Orele suplimentare in D112

Buna ziua
Am o nelamurire.Unde se trec(daca se trec)orele suplimentare in d112?Am incercat sa trec la ore efectiv lucrate dar nu se valideaza.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina_oprea , utilizator 19:08, 18 Iunie 2013
orele suplimentare nu se evidentiaza in D112.
multumesc
In declaratia 112 se trec veniturile brute totale realizate in luna, fara a le defalca pe tipuri de sume acordate.
Nu se trece venitul realizat, ci salariul lunar brut mentionat in contractul de munca.
eu cred ca se trece venitul realizat pt ca retinerile sunt la acea suma nu la salariul de baza astfel nu o sa bata fisa ROL cu cea din contabilitate , parerea mea .

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 Violeta17 Violeta17 in declaratia 112 cum se inregistreaza orele suplimentare sau orele de noapte? daca un angajat a lucrat 15 zile normale, 5 zile de noaptea, 1 zi de concediu ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie112 catalina 5678 catalina 5678 Buna ziua. As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Am un salariu net de aproximativ 1500lei. Am o rata la un car de 500 lei. Cand se face ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 112 dancozma dancozma Sunt administrator la o asociatie de proprietar. Am tripla calitate ca si contribuabil: -salariat cu norma intreaga cu un salariu brut de 3450 ... (vezi toată discuția)