avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Completare declaratie112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Completare declaratie112

Buna ziua. As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Am un salariu net de aproximativ 1500lei. Am o rata la un car de 500 lei. Cand se face declaratia 112 care este venitul net care se trece. Doamnele de la contabilitate mi-au trecut restul de plata (1000), sustinand ca asa se face si este corect. Va rog sa mi dati o baza legala cum este corect, k s- a facut gresit dupa parerea mea. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:27, 23 Ianuarie 2017
Salariul net este cel obtinut din venitul brut din care se scad contributiile obligatorii si impozitul.
Salariul net il folositi dvs. la ceea ce aveti nevoie, inclusiv la plata ratelor la un CAR.
Retinerile salariale nu se trec in D112, a procedat corect societatea la care lucrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerile salariale Miha.Miha Miha.Miha Am priceput cam ce e cu ele, dar intrebarea mea este: unde se duc acesti bani? Pentru ca am observat ca de fapt, acesti bani se scad din salarul brut, dupa ... (vezi toată discuția)
Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)
Venitul net si garantia materiala larigeor larigeor la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la 2 ani se ia in calcul venitul net, dar mie mi s-a oprit garantie pana acum, garantia se va calcula ... (vezi toată discuția)