avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa de poluare platita pentru pentru ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa de poluare platita pentru pentru autoturisme noi cumparate din România

Va rog să-mi răspunda cineva dacă taxa de poluare plătită pentru un autoturism nou (Logan) cumpărat din România de la dealer, poate fi recuperată în instanţă în aceleaşi condiţii ca şi taxa plătită pentru auto sh cumpărate din spaţiul comunitar
aveţi un model de cerere sau hotărâre judecătorească de admitere a cererii ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 14:19, 8 Martie 2012
nu se admit astfel de actiuni
am fost in sala de 2 ori cand s-a solicitat acest lucru
actiunile in mare sunt cam identice cu cele privind restituirile pt. auto aduse si inmatriculate anterior in spatiul european, cu precizarile cde rigoare ca masina a fost noua
am vazut pe la tribunalul Constanta o astfel de sentinta dar sigur in recurs n-a mai ramas valabil ce se admisese la fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto logan 2008 cristinalauraconst cristinalauraconst am un logan nou cumparat in 2008 si pentru care taxa de prima inmatriculare s-a achitat pana in 30 iunie 2008, deci pana la intrarea in vigoare a Ordinului 50 ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare logan nou rosu gheorghe rosu gheorghe Se poate recupera integral taxa de poluare platita in 2010 pentru inmatricularea unui Logan nou? (vezi toată discuția)