avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestari servicii

Noi suntem o firma de transport marfuri, iar de curand am transportat marfa pentru un client din Elvetia intr-o tara care face parte din UE. Intrebarea mea este, factura emisa de catre noi, se va emite cu sau fara TVA (clientul din Elvetia are un cod valid TVA); apoi, in cadrul declaratiei 300 pe care rand se trece aceasta factura?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tva din 2010 camicami camicami ce inseamna ca TVA se va aplica in locul in care este stabilit clientul? incepand cu 01.ian.2010 Cum intocmeste factura,din punct de vedere TVA o societate ... (vezi toată discuția)
Facturare pt operatiuni intracomunitare marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua,am doua spete pt care va solicit ajutorul,si nume: 1. Firma cu sediul in Romania,inreg.ca platitoare de tva si in ROI,obiect de activ.constructii,cu ... (vezi toată discuția)
Import cu factura din ue stematud stematud Achizitionam materiale de la un furnizor din UE, cu cod valid de TVA intracomunitar, la el in tara. Materialele vin dintr-o tara non UE, noi ne ocupam de ... (vezi toată discuția)