avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vreau sa se schimbe legea privind retinerea si plata ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vreau sa se schimbe legea privind retinerea si plata CASS

Ce credeti despre obligatia de a plati CASS? Din punctul meu de vedere statul ne fura pur si simplu..De la revolutie s-a introdus obligativitatea.Din salariu pe fiecare luna m-i se oprea peste 1 milion de lei,inmultit cu 12 luni=12 milioane.12 milioane inmultite cu 22 de ani=264000000 lei.Am iesit la pensie si m-i se opreste si acum 47 lei CASS.De la revolutie nu am fost bolnava rau ca sa ma internez nici macar o zi,iar acum daca ma duc la doctor trebuie sa platesc tot,pentru ce dam atatia bani pe fiecare luna?Dupe parerea mea ar trebuii sa se calculeze CASSpentru fiecare persoana si sa se faca un calcul cam cat are fiecare,iar daca ai nevoie sa te tratezi de vreo boala sa se ia din acei bani.Nu este normal ca dupe atatea ani cat am cotizat la CASS sa platesc tot daca ma duc la medic.Daca te internezi in spital si te operezi de ceva doctorul care te opereaza iti da lista cu ce trebuie sa cumperi ca sa te opereze :manusi fase ser fiziologic ace ,etc.Daca nu ai bani sa cumperi te lasa sa mori.Ce face statul cu atatea bani pe careii opreste de la salariati si pensionari?Ce ne tot minte statul ca nu are bani de pensii si salarii.Sa le fie rusine ,nu se mai satura de furat poporul si tara asta.Si un om fara prea multa carte isi da seama ca este tras pe sfoara.Si la o adica daca ma inbolnavesc si nu am bani sa ma duc la medici ,voi fi tratata ca cei care nu au platit nici 1 leu toata viata lor la CASS.Aceasta lege trebuie schimbata neaparat.As mai scrie mai multe dar as vrea si vad si alte comentarii.

Alte discuții în legătură

C.a.s. amendeaza doctorul de famili cu 500 milioane ..pacientul sa plateasca .. patriotul patriotul este corect? pe scurt cam asa ar sta treburile din punctul de veedre al medicului de familie. de ce sinplu ei au bani si pot cumpara ce vor in Romnaia , iar ... (vezi toată discuția)
Ce putem face? Dana Oancea Dana Oancea O să încep prin a spune că ştiu că ceea ce urmează nu este o noutate pentru niciunul dintre voi. Că toţi ştim care este situaţia din sistemul ... (vezi toată discuția)
Patronul si actele lui false bucurescu bucurescu Buna ziua, acum 6 luni cand am fost disponibilizat am intalnit un prieten vechi care mi-a spus ca ma poate ajuta sa nu pierd vechimea in cartea de munca. Si ... (vezi toată discuția)