avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dizolvare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dizolvare societate

Buna ziua,

Doresc sa radiez o societate (SRL) care este suspendata de 3 ani de zile.
Societatea nu are niciun fel de datorie.
Este nevoie sa colaborez cu un lichidator pentru demersurile radierii???

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tiberius_cc , utilizator 09:47, 8 Martie 2012
lichidatorul sau administratorul judiciar apar atunci cand este vorba de procedura de insoventa.nu cred ca e nevoie de un lichidator in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)
Dizolvare juridica - lichidare si radiere voluntara sau juridica ? mendo mendo Am o societate SRL infiintata in 2000 pe care vreau sa o lichidez si radiez si care a fost dizolvata juridic. Aceasta societate a functionat si a avut ... (vezi toată discuția)
Etape lichidare srl adinagorj adinagorj Am un SRL pe care l-am suspendat pt 3 ani. Perioada de suspendare a expirat la 1 iulie 2012. Pentru ca nu m-a sfatuit nimeni sa o suspend in continuare, pt ... (vezi toată discuția)