avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Blocare cont bancar de catre primarie pentru amenda ...
Discuție deschisă în Executare silită

Blocare cont bancar de catre primarie pentru amenda neplatita

Am o datorie la primarie pentru o amenda de circulatie neplatita. Am primit in posta o scrisoare cum ca vor umbla la conturile bancare. Cand mi-am verificat contul am observat ca o suma de bani imi este nedisponibila. Am sunat la banca si mi-a spus ca primaria a oprit suma de bani sa nu mai am acces la ea si ca poate chiar sa mi-o ia din cont.
Este posibil asa ceva fara acordul meu?? Mie personal mi se pare ca este un furt ceea ce fac ei. Este ca si cum ar intra peste tine in casa fara nici o hotarare judecatoreasca si ti-ar lua banii.
Va rog ajutati-ma cu niste rtaspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ticut , utilizator 17:51, 3 Martie 2009
Nu este furt. Se numeşte poprire şi este reglementată de lege.

Liviu S.Bordaş
Poti sa imi spui si mie te rog care este legea ca sa dorm si eu mai linistit?
Multumesc.
Codul de procedură civilă, art.597. Somn uşor.

Putem rămîne la pluralul de politeţe? Vă mulţumesc.

Liviu S.Bordaş
Imi cer scuze.
Va multumesc pentru ajutor.
Are dreptate d-nul Bordas ! Nu poti face nimic! Eu am patit altceva : am cumparat ap. si tot primeam de la primarie setul de doc. prin care eram somati sa platim o amenda de circulatie veche de doi ani . Setul venea pe numele vechiului proprietar. De mentionat ca, la acea data nu aveam ..masina!
Am mers la primarie, le-am explicat, le-am cerut sa stearga datoriile care grevau imobilul, si...sa nu ai consume timp si hartie. Totul s-a rezolvat.
Deci, se poate si invers !
=D>

Alte discuții în legătură

Sunt șofer pe camion pe comunitatea europeana. de la banca am ... IlieEnea IlieEnea Sunt șofer pe camion pe comunitatea europeana. De la banca am fost anunțat ca mi sa pus poprire pe diurna în euro pe care o primesc pentru deplasările în ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in vechiul cod si redeschiderea executarii in noul cod desirelia75 desirelia75 s-a inceput executarea silita pe vechiul cod.noul cod civil este in avantajul creditorului,al meu in acest caz si as putea recupera sumele de bani. ce pot ... (vezi toată discuția)
E corect? Lili---lili Lili---lili As vrea si eu sa stiu daca e legal sa se retina bani din pensia mamei de catre primarie, unde nu a fost achitat impozitul pe anul trecut, banii se retin fara ... (vezi toată discuția)