avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... raspunderea administratorului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

raspunderea administratorului

buna as dori sa stiu daca ai inchis o firma intrata in lichidare si verdictul este raspunderea administratorului pe ce perioada se extinde aceasta raspundere.,cit timp trebuie sa platesc datoriile.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:45, 8 Martie 2012
datoriile se platesc in interiorul termenului e prescriptie de 3 ani, cu mentiunea ca acest termen poate fi intrerupt sau suspendat (si reluat) conform conditiilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie? patrician patrician Exista termen de prescriptie, in cazul unui proprietar (Asociatie de proprietari), care nu a platit o lunga perioada de timp? Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Codul de procedura fiscala marisas marisas CAP. II din Codul de procedura fiscala prevede: Prescriptia dreptului de a stabili obligatii fiscale ART. 91 Obiectul, termenul si momentul de la care ... (vezi toată discuția)
Perioada supusa inspectiei fiscale bobi07 bobi07 sunt un contribuabil mic si am in prezent un control de la impozite si taxe locale. un jurist mi-a spus ca deoarece sunt un contribuabil mic perioada ... (vezi toată discuția)