avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sucursala in Bucuresti societate straiana(Elvetia)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sucursala in Bucuresti societate straiana(Elvetia)

Buna ziua!As avea rugamintea la cei avizati de a ma ajuta in urmatoarea situatie:

1/-sucursala isi schimba punctul de lucru dintr-un sector in altul
-adauga un nou cod de activitate
-schimba denumirea Ma intereseaza care sunt demersurile in aceasta situatie,daca este suficienta presenta si semnaturile administratorului desemnat in Romania(este roman)
2/O alta sucursala a altei firma doreste suspendarea activitatii.Va intreb in ideea ca eu cunosc bine formalitatile dar pentru firmele Romanesti...nu stiu daca este nevoie de ceva suplimentar de genul prezenta,semnaturile asociatilor straini sau e suficienta prezenta administratorului roman si daca documentele se fac doar in Limba romana sau si traducere in vre-una dintre situatii!Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator srl Madalina99 Madalina99 Administratorului i-a expirat mandatul si atunci cei 2 asociati au hotarat printr-un act aditional sa preia fiecare aceasta functie. Mai este necesar sa se ... (vezi toată discuția)
Adaugare administrator srl geo240585 geo240585 Buna ziua, Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a mai adauga un administrator la un SRL si ce costuri implica. Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu asociati straini madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, As vrea sa stiu daca in cazul infiintarii unui srl cu asociati straini, contractul de comodat trebuie sa fie semnat de catre toti asociatii sau ... (vezi toată discuția)