avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CSM
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CSM

BUNA SEARA. SOTUL MEU ESTE ACUZAT DE TRAFIC DE PERSOANE, PARTEA VATAMATATA ZICE CA A FOST TRAFICATA IN ITALIA DARA ACEST LUCRU NU ESTE ADEVARAT .ACEST LUCRU IL POT DOVEDI CU ACTE CARE DOVEDESC CA EL IN PERIOADA IN CARE SE PRESUPUNE CA AR FI TRAFICATO NU SE AFALA IN ITALIA ,SI CU MARTORI CARE AU DELARAT CA TOT CE ZICE EA NU ESTE ADEVARAT SI AR FI FOST DETERMINATA DE ALTCINEVA SA FACA PLANGERE IMPOTRIVA LUI PROMITANDUI BANI SI MASINA . LA DOSAR NU ST PROBE CARE SA DOVEDEASCA CA A FOST TRAFICATA NUMAI DECLARATIA MAMEI IEI SI A FRATELUI CARE ZIC CA EA LE-AR FI POVESTIT CE A PATIT. CU TOATE ASTEA EL NU ESTE ELIBERAT SUB CONTROL JUDICIAR AM DEPUS MAI MULTE CERERI IN ACEST FEL DAR NIMIC . PAREREA MEA ESTE CA IN ACEST DOSAR SANT ALTE INTERESE DECAT AFLAREA ADEVARULUI. INTREBAREA MEA ESTE UNDE MA POT ADRESA CU PRIVIRE LA NEPASAREA DOMNULUI JUDECATOR DE AFLAREA ADEVARULUI? DACA FAC O PETITIE LA CSM MA VA AJUTA CU CEVA ?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
loredanalore, utilizator

Alte discuții în legătură

Procuror mincinos lilyanne lilyanne Buna, in dosarul fratelui meu, pe care procurorul l-a inaintat catre JUDECATORIE(nu Tribunal) se gasesc numai minciuni. Aceste minciuni contrazic chiar si ... (vezi toată discuția)
Hartuire?! danieldan danieldan ma numesc dan,in urma unui conflict cu ci neva in urma cu 1 an am ajuns sa fiu chemat de aceasta persoana in permanenta la Politie cu motivul ca eu ii trimit ... (vezi toată discuția)
Procuror corupt Detectiv01 Detectiv01 Buna ziua Fac o sesizare la PG care o paseaza la sector 2 . Paratul , un supermarket german pe care i-am prins ca vand produse neconforme cu bunastiinta ... (vezi toată discuția)