Fac o sesizare la PG care o paseaza la sector 2 . Paratul , un supermarket german pe care i-am prins ca vand produse neconforme cu bunastiinta isi are sediul social acolo .
Dupa 1 an si sase luni primesc comunicare cu clasarea cazului . Procurorul si agentul de politie nu precizeaza nimic despre elementul principal furnizat de mine in sesizare , faptul ca intr-un magazin apartinand altui lant , in perioada dintre avertizarea ANSVSA asupra prezentei de produse contrafacute in supermarket si primirea comunicarii de la DSVSA care confirma ca produsul nu este conform , se gasea la vanzare o mare cantitate din si numai din sortimentul reclamat de mine .
Este un caz elementar de coruptie . Procurorul si ahentul au inceput cercetarea , au primit bani de la operator si au clasat cazul .
M-am adresat CSM . Si-au declinat competenta .
Ce este de facut ?
Desi termenul de coruptie este frecvent asimilat cu lipsa de moralitate, el se refera la relatiile dintre autoritati si cetateni si inseamna, de fapt, folosirea abuziva a puterii publice, in scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup.
Pentru ca au realizat pericolul social al acestui tip de abuz si pentru a-l descuraja, legiuitorii au definit coruptia printr-o serie de fapte cu caracter penal.
Faptele de coruptie sunt infractiuni si se sanctioneaza cu inchisoare. Faptele incriminate astfel de legislatia romana includ:
- darea si luarea de mita;
- traficul de influenta;
- primirea de foloase necuvenite;
- abuz in serviciu contra intereselor publice pentru obtinerea de beneficii personale.
Dupa cum vedeti vanzarea de chiftele contrafacute in supermarket, nu e fapta de coruptie.
Nu aveti logica sau refuzati adevarul .
Eu am indicat foarte clar in sesizare elementu; cheie care proba vinovatia supermarketului .
Procurorul si agentul de politie nu au probat acest element . DE CE ?
Raspund tot eu : pt. ca numai asa puteau clasa dosarul .
DE CE sa claseze dosarul ? Acelasi motiv pt. care Vadim Tudor la bagat pe Becali in PE ?
Este exact abuz de functie contrar intereselor publice cu consecinte grave .
Ce s-ar fi intamplat d-le avocat in Germania daca ar fi fost descoperit un operator care vinde cu buna stiibta produse cu potential toxic ?
Garantez ca a doua zi portile magazinelor operatorului erau inchise .
Ma credeti ? Daca nu va rog sa sunati si sa va interesati .
La noi ce sa intamplat ? ABSOLUT NIMIC .
Asta face diferenta intre un stat civilizat si un teritoriu babuin cu capitala la Bucuresti .
De ce ....?
Magda Staicu
... trebuie sa pierd 5,49 lei, cheltuiti pe o punga de miez de nuca, \"produs cu deosebita grija in Romania de S.c. Efes Export ... Maracineni jud Ag, ... (vezi toată discuția)