avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire?!

ma numesc dan,in urma unui conflict cu ci neva in urma cu 1 an am ajuns sa fiu chemat de aceasta persoana in permanenta la Politie cu motivul ca eu ii trimit mesaje pe telefon in permanenta.Tin sa va precizez ca de la data cnd a existat acest conflict intre noi si pana in prezent nu am mai avut de a face cu persoana acestuia,nu inteleg de ce politia ma cheama in permanenta,dupa fiecare reclamatie depusa de respectiva persoana si de ce eu nu pot face nimic in aceasta privinta totodata dovedind ca eu nu am nici cea mai mica idee de la cine primeste aceasta persoana mesaje,[nefiind trimise de pe telefonul meu],va rog sa ma indrumati cum pot incheiea toata aceasta prostie,cum ma pot apara in permanenta de[politie],mentionand ca aceasta din urma este mereu in apararea acestuia[rude,-banuiesc!!!]pt cei hartuiti in acest fel codul penal nu EXISTA??? Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
danieldan, utilizator
Cel mai recent răspuns: amitza , utilizator 09:53, 14 Martie 2010
In primul rand nu ai mentionat pentru ce esti cercetat.Ce acuzatii ti se aduc?Hartuirea nu este prev.in codul penal roman.
In raport de probele pe care le detineti,contactati avocat care sa analizeze succesiunea evenimentelor ,urmand sa se pronunte asupra masurilor necesare pentru lamurirea situatiei si aflarea adevarului
ma scuzati dar in momentul de fata nu sant cercetat pt nimic,doar sant citat in permanenta la acest post de politie unde mi se aduc si,[mi se arata fel de fel de mesaje ] la care eu nu am nici un fel de legatura dar tin sa mentionez ca toate aceste mesaje care le primeste respectivul fac referire la persoana mea.Chiar nu pot opri toata aceasta ''prostie'',acesti ''politai''fac cu mine tot ce doresc dansii.De ce?pt toate astea nu exista nici un articol care sa ne ''apere'' si pe noi,cei abuzati de toate tampeniile care le viseaza altii ????????Multumesc!
nu cred ca am nevoie de avocat atat timp cat eu nu am nici o legatura cu toate astea,normal nu ar trebui sa se faca cercetari de catre politie [de nr de pe care st trimise mesajele care spune respectivul ca le primeste]eu vreau daca se poate un raspuns la ce pot eu sa le mai raspund la acesti ''politai''!!multumesc!
daca faptele sunt asa cum le relatati, ( si nu cumva dvs. trimiteti mesajele, care in masura in care contin amenintari, s-ar putea incadra la prevederile infractiunii de amenintare, sau poate ca sunteti chemat in legatura cu conflictul anterior.........), va sfatuiesc sa nu va mai prezentati al politie in momentul in care sunteti invitat, pentru ca in aceasta faza, a actelor premergatoare, nu exista mijloace de constrangere a unei persoane pentru neprezentare la sediul politiei.
VA sfatuiesc sa faceti acest lucru numai in masura in care lucrurile sunt asa cum le-ati relatat, in caz contrar o asemenea atitudine va fi luata in considerare la individualizarea pedepsei, in sensul ca va fi mai mare pedeapsa aplicata, in cazul in care ati "uitat" sa ne spuneti o parte a povestii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap major - umilinta din partea statului roman! gabriel8 gabriel8 Buna ziua, Pentru inceput va expun foarte pe scurt situatia mea:in urma unui accident de munca in 1996,si a 33 de interventii chirurgicale efectuate in ... (vezi toată discuția)
Calomnie pe internet darabontcsilla darabontcsilla In vara am plecat mai muti colegi de la o firma, care, in mod real, avea dificultati financiare. Despartirea a fost de comun acord, in cadru legal, fara ... (vezi toată discuția)
Atac la persoana ioana_adeel ioana_adeel buna seara...va rog frumos daca ma puteti ajuta intr-o problema ....am de a face cu o persoana instabila psihic....primesc amenintari...sunt urmarita ... (vezi toată discuția)