avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Decontare cheltuieli cu combustibilul
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Decontare cheltuieli cu combustibilul

Buna ziua
Spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez pentru ca benzina consumata in interesul jobului pentru care am fost angajat cu contract de prestari servicii sa o pot deduce partial sau integral(am contract de comodat pe masina_)? Imi trebuie foaie de parcurs in care sa contabilizez km parcursi in interesul jobului?
Cel mai recent răspuns: ABANA , utilizator 21:28, 8 Martie 2012
Corect foaia de parcurs va da posibilitatea deducerii combustibililui.
Cum se obtin foile de parcurs? Se inregistreaza undeva, se declara periodic, se preszinta la controale fiscale?
Foile de parcurs (bloc ) pot fi cumparate de la raioanele de unde se cumpara tipizate .
Foile de parcurs trebuiesc stampilate cumva de cei la care ne deplasam in interesul jobului? Si daca acestia refuza sa stampileze foile este de ajuns doar ora data ,locatia si nr de km trecuti pentru ca inspectorii fiscali sa ne aprobe deducerea benzinei?
Daca nu este stampila este suficient ce ati enumerat mai sus.

Alte discuții în legătură

Foi de parcurs auto chevic chevic Nu am primit rapuns la intrebarea mea despre stampila, sper sa am mai mult noroc de data asta. Acum ca in 2012 se poate deduce 50% din benzina am ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Foi de parcurs sau ordin de deplasare? OryPop OryPop Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati. Am un SRL unde sunt administrator si asociat unic si nu stiu cum imi pot deduce cheltuielile cu autoturismul firmei si ... (vezi toată discuția)