avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Foi de parcurs sau ordin de deplasare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Foi de parcurs sau ordin de deplasare?

Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati. Am un SRL unde sunt administrator si asociat unic si nu stiu cum imi pot deduce cheltuielile cu autoturismul firmei si in ce procent? Cum e mai avantajos?Foi de parcurs sau delegatii? ( de exemplu drumul zilnic de la sediul social la punctul de lucru aflat la 30km)? Modelul de foaie de parcurs existent online e bun sau trebuie unul tipizat?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Soimul xl , utilizator 21:51, 25 Februarie 2017
Pentru decontarea cheltuielilor este necesar ordinul de deplasare la care se ataseaza biletele de transport, daca faci naveta cu trenul, vaporul,autocarul etc. bunuri de benzina daca mergi cu masina personala + foii de parcurs daca este masina institutiei.( Foile de parcurs sunt tipizate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)
Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina breman breman Sunt PFA si imi desfasor activitatea pe teren - activitate pentru care folosesc masina personala.Cum imi pot deconta benzina? (vezi toată discuția)