avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

cine stie sa-mi spune ca cu rca-ul me poate plati spitalizare pe tru victima
Cel mai recent răspuns: attilatoth , utilizator 20:33, 8 Martie 2012
Asiguratorul poate plati spitalizarea in cazul in care partea vatamata are o polita de asigurare care acopera acest risc. Pe RCA se poate solicita despagubiri pentru vatamari corporale in limitele stabilite de lege pentru anul in curs.
attilatoth a scris:

cine stie sa-mi spune ca cu rca-ul me poate plati spitalizare pe tru victima

DA!Eu stiu ca victima primeste despagubiri pentru spitalizarea urmare accidentului auto, de la asiguratorul RCA al vinovatului, daca s-au cerut aceste despagubiri in cazul procesului pentru raspundere civila.

multumesc. este vorba de spitalizarea a victimei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita rca expirata skydome skydome Buna seara, In data de 17 ianuarie 2010 am suferit un accident auto in care autoturismul a iesit de pe carosabil intr-o curba fiind polei si s-a ... (vezi toată discuția)
Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton gabriel_gavrila gabriel_gavrila Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton buna ziua! in urma cu cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni, o persoana care era ... (vezi toată discuția)
Daune morale in caz de accident cu vatamare corporala din culpa. ovidiusimion ovidiusimion Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta de a ma ajuta cu cateva informatii si sfaturi in cazul unui accident soldat cu vatamare corporala din cupla. In ... (vezi toată discuția)