avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cat costa in instanta(timbrul) iesirea din indiviziune ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cat costa in instanta(timbrul) iesirea din indiviziune cu o suprafata de 8000 mp intravilan pentru 5 copropietari?

costul unei iesiri din indiviziune pt 8000 mp la tribunal
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 19:32, 8 Martie 2012
taxa de timbru judiciar se achita conform legii taxelor de timbru si se calculeaza in functie de valoarea terenului.

initial se achita o taxa de timbru pe o valoare estimata, ulterior se face expertiza, se stabileste de catre expert valoarea de piata si apoi se completeaza taxa.
3% din valoarea masei partajabile. Adica va trebui sa va exprimati cu privire la valoarea in bani a suprafetei de 8000 mp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune atribuire parti si estimare valoare 1dragon6 1dragon6 Doresc sa ies din indiviziune cu tatal dupa 14 ani, Am plecat din municipiu in 1982 si dinsul nu va vinde sau ajunge la o intelegere cu mine. Tatal traieste ... (vezi toată discuția)
Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune valpetcu valpetcu Buna, Puteti sa-mi spuneti care ar fi cea mai avantajoasa varianta pentru a face un partaj succesoral? Este mai bine sa-l facem prin notar? si in cazul ... (vezi toată discuția)