Va rog sa imi da-ti vreo idee ptr eu nu mai stiu ce sa cred.
In vara anului 2009 am iesit de pe o straduta cu spatele, nu m-am asigurat si am lovit o dacia solenza.am fugit de la locul accidentului din cauza socului(era masina prietenului meu).dupa ce am ajuns acasa si i-am arata isprava mi-a spus ca trebuie sa mergem sa declar accidentul.Dupa ce am ajuns la biroul accidente usoare si am intrat sa dau declaratia pritenul meu o baut niste ceva alcool dar in curte cu masina oprita.
Respectivul agent care pe mine m-a amendat ptr accident i-a spus colegului ,citez "lu asta ii iau permisul",dupa care a iesit afara si l-a pis sa sufle in aparatul etilotest,iar apoi a chemat o masina de la brigada si l-au dus la IML ptr recoltare probe.
I-au luat permisul si nici in ziua de azi nu are o solutionare la caz.X-(
I se spune mereu ca nu a stabilit nimik procurorul. Va rog sa-mi spune-ti si mie daca stiti cam cat dureaza un caz ptr un permis luat ptr"conducere sub influenta bauturilor alcoolice"#-o????
Pentru lamurirea situatiei ,partea interesata sa solicite prim procurorului parchetului responsabil comunicare stadiului cercetarii,eventual solutia dispusa in cauza
Dosar penal alcool
emilianhr
Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)