avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice nesolutionat de 3 ani

Va rog sa imi da-ti vreo idee ptr eu nu mai stiu ce sa cred.
In vara anului 2009 am iesit de pe o straduta cu spatele, nu m-am asigurat si am lovit o dacia solenza.am fugit de la locul accidentului din cauza socului(era masina prietenului meu).dupa ce am ajuns acasa si i-am arata isprava mi-a spus ca trebuie sa mergem sa declar accidentul.Dupa ce am ajuns la biroul accidente usoare si am intrat sa dau declaratia pritenul meu o baut niste ceva alcool dar in curte cu masina oprita.
Respectivul agent care pe mine m-a amendat ptr accident i-a spus colegului ,citez "lu asta ii iau permisul",dupa care a iesit afara si l-a pis sa sufle in aparatul etilotest,iar apoi a chemat o masina de la brigada si l-au dus la IML ptr recoltare probe.
I-au luat permisul si nici in ziua de azi nu are o solutionare la caz.X-(
I se spune mereu ca nu a stabilit nimik procurorul.
Va rog sa-mi spune-ti si mie daca stiti cam cat dureaza un caz ptr un permis luat ptr"conducere sub influenta bauturilor alcoolice"#-o????
Cel mai recent răspuns: Vera_burbutan , utilizator 11:30, 12 Martie 2012
Pentru lamurirea situatiei ,partea interesata sa solicite prim procurorului parchetului responsabil comunicare stadiului cercetarii,eventual solutia dispusa in cauza
Multumesc mult,dar cum as putea sa cer asta in situatia in care cu mine abea discuta politistul de la cercetari penale de la udrise?

nu inteleg de ce iau luat permisul daca nu era el la volanul masinii.
ptr ca a baut in curtea biroului de accidente usoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta sanctionarea cu 90 de zile suspendare a permisului pentru doar 0.16mg/l alcoolemie? Nybo Nybo Buna ziua, Am o nelamurire. In acest weekend am fost in oras cu cativa prieteni. Fiecare dintre noi a baut maxim 2 beri. cand am plecat acasa, unul dintre ... (vezi toată discuția)
Cât îmi mai poate fi reținut permisul pentru alcool la volan? Ursache Victor Ursache Victor Buna seara , in data de 30.07.2017, in urma unei razii a poliției am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotest care a ieșit pozitiv mai exact ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)