avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN PARTICIPARE TARGURI SI EXPOZITII
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN PARTICIPARE TARGURI SI EXPOZITII

Ce caen imi trebuie pentru a putea participa la un targ?..de exemplu Baby Expo?

Cel mai recent răspuns: AlexT. , utilizator 15:42, 13 Martie 2012
Faptul ca participati la un targ nu va obliga sa aveti un anume cod CAEN. Trebuie sa aveti in activitatile dvs, codurile CAEN care contureaza activitatea pe care o prestati. Daca erati dvs cel care organiza expozitia sau targul ar fi trebuit sa aveti un cod special in acel sens.
4782-Comertul cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri,chioscuri si piete
4789-Comert cu amanuntul prin standuri,chioscuri si piete al altor produse

De aceste coduri aveti nvoie pentru a achizitiona casa de marcat pentru activitatea "Ambulant", care trebuie sa fie numai pentru aceasta activitate.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
Martonze, utilizator
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Acte necasare pt vanzarea in piete si targuri geee geee Buna ziua. sunt angajata la o societate cu 2 puncte de lucru, comercializeza perdele, covoare, etc. ne-am gandit, ca inaintea Sarbatorilor de iarna , sa ... (vezi toată discuția)