Buna seara...Bunicii si parintii mei,au locuit la tara...Bunica mea,a murit in 1989,lasand in urma,3000 mp teren intraviran plus o casa din paianta,si 3 pogoane de teren extraviran agricol...De atunci si pana acum,nu sa facut o succesiune dupa bunica,iar eu la randul meu,nu am facut dupa parintii mei,care au decedat in 1999 si 2007...Impozitul a fost platit,insa pana anul acesta nu am aflat ca eu platesc doar ptr terenul agricol,nu si ptr terenul de casa(casa a scos-o mama mea de la impozit acum 8 ani deoarece se surpase)...Nu am nici o copie a ctului de teren,deoarece,in 2007 mi-a luat foc casa,arzand in proportie de 90%....As vrea sa stiu,daca,este posibil,ca fratele tatalui meu,mostenitor ca si mine,ar fi putut sa faca succesiunea dupa bunica fara instiintarea mea(suntem in relatii dar el e de fel un om ascuns),ca apoi sa instraineze acel teren....,si ce as putea face sa imi recuperez partea de mostenire,avand in vedere ca s-a comis o ilegalitate...Multumesc anticipat ptr raspunsuri...
In temeiul disp art 41 din l nr 7/1996 republicata in 2006 orice persoana poate cerceta cartea funciara si celelalte evidente care alcatuesc registrul cadastral de publicitate imobiliara
Din cele expuse rezulta ca nu cunoasteti concret daca unchiul dvs a dezbatut succesiunea
Verificati situatia la OCPI ,dupa care veti analiza oportunitatea masurilor care se impun
Mostenire
Paul223
Bună ziua am si eu o intrebare în legătură cu o suprafață de 25 pogoane teren agricol mostenire de la bunica la braila ,cum pot afla dacă teren mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune
IONY1972
Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)