avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune lipsa de folosinta imobil - incadrarea legala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune lipsa de folosinta imobil - incadrarea legala

Stimati prieteni:

Am obtinut un imobil in baza legii 10/2001 la 10 de la inaintarea notificarii. Motivul acestei indelungate durate este: timp de 7 ani autoritatea administrativa a pretins ca imobilul este ocupat de lucrari si utilitati publice. Dupa 7 ani am intentat proces, in cursul caruia administratia a argumentat acelasi lucru (utilitate publica). In proces s-a dovedit ca acest argument era neadevarat.

In acest rastimp de 10 ani administratia a inchiriat imobilul contra cost. Eu acum doresc contravaloarea chiriei intrucit daca ar fi aplicat corect legea 10 imobilul ar fi fost al meu si la-s fi putut inchiria.

Care este incadrarea legala a actiunii mele?

Alte discuții în legătură

Chirias rau platnic blahblah blahblah In oct. 2006 am inchiriat apartamentul proprietate personala unei societati comerciale cu titlu de sediu reprezentativ. Au achitat chiria cu oaresce ... (vezi toată discuția)
Legea notificarilor pe locuinte,exista? Radu31 Radu31 Buna ziua,aduc si eu in atentia dvs o problema care pare,pt mine, imposibil de rezolvat. Cel putin eu mi-am pierdut speranta ca cei care ar trebui sa se ocupe ... (vezi toată discuția)
Notare în cartea funciară Annick Annick Bună ziua, Sunt proprietarul unui imobil notat în cartea funciară ca urmare a unei notificări la Legea 10/2001. Totul a început în urmă cu 10 ani când ... (vezi toată discuția)