avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sechestru finante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sechestru finante

Nu am achitat obligatiile la bugetul de stat aferente lunii decembrie 2011,scadente 25 ian 2012. Se poate institui sechestru de catre anaf daca datoriile nu sunt foarte vechi?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 11:21, 9 Martie 2012
Da se poate insa in prima faza cred ca vor institui poprire pe conturi, urmand sa trimita poprirea tuturor bancilor si sa ia disponibilitatile din cont
Daca nu se plateste cit de repde adica pina in 30-60 de zile automat va trimite proprire ANAF pe conturile din banci,aveti grija daca aveti mai multe conturi si stie administratia,va ia bani din cont automat ,nu odata cite conturi bancare aveti,apoi umblati sa faceti compensari cu bani aflati la ei,pentru ca nu vi restituie.:(
Sechestru pe bunuri in faza asta nu.
ba chiar a facut pv un [EDITAT] inspector de la finante
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Probabil din exces de zel ...sa fim seriosi totusi sunt altii cu datorii mult mai vechi si nu au ajuns la sechestru( din experienta va spun ca am un client cu datorii vechi de 1 an l-au sunat de la administratie si printre altele i s-a spus sa platesca lunar in functie de posibilitati , ca ei inteleg situtia actuala si ca orice suma este ok)

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)
Solutionare abuz anaf in instanta internationala eurosacc eurosacc Am deschis o societate (SRL) cu doi actionari in anul 2010, toate au fost bune si frumoase vreo 6 luni cu declaratii si plati la stat la zi cu doi angajati, ... (vezi toată discuția)