Nu am achitat obligatiile la bugetul de stat aferente lunii decembrie 2011,scadente 25 ian 2012. Se poate institui sechestru de catre anaf daca datoriile nu sunt foarte vechi?
Da se poate insa in prima faza cred ca vor institui poprire pe conturi, urmand sa trimita poprirea tuturor bancilor si sa ia disponibilitatile din cont
Daca nu se plateste cit de repde adica pina in 30-60 de zile automat va trimite proprire ANAF pe conturile din banci,aveti grija daca aveti mai multe conturi si stie administratia,va ia bani din cont automat ,nu odata cite conturi bancare aveti,apoi umblati sa faceti compensari cu bani aflati la ei,pentru ca nu vi restituie.:(
Probabil din exces de zel ...sa fim seriosi totusi sunt altii cu datorii mult mai vechi si nu au ajuns la sechestru( din experienta va spun ca am un client cu datorii vechi de 1 an l-au sunat de la administratie si printre altele i s-a spus sa platesca lunar in functie de posibilitati , ca ei inteleg situtia actuala si ca orice suma este ok)
Alte discuții în legătură
Cont blocat de anaf
eriklud
Buna,
ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat.
Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)