avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru

Buna ziua, doresc sa stiu daca pentru o intampinare de recurs - divort la Curtea de Apel se plateste taxa de timbru? Am o informatie ca nu se plateste nimic. Va multumesc pentru raspuns.
taxa judiciara de timbru se plateste numai pentru cererile introductive, cererile de interventie, cererile reconventionale, cererile de apel, de recurs,...
nu se plateste pentru intampinari sau alte acte de procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întâmpinare apel Lavrima Lavrima Buna ziua. Ce taxe trebuie plătite si unde pentru depunere întâmpinare apel de divort. Multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Lntampinare la cererea de recurs carsteaverginica carsteaverginica buna ziua. am primit comunicare sa depun intampinare la cererea de recurs intentat de cumnata mea . se mai plateste TJT pt intampinare la recurs ? dar cerere ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar viorel77 viorel77 Tatal meu nu s-a inteles cu sora in privinta impartirii mostenirii, sora nefiind de acord. S-a ajuns in instanta la partaj. Tata a depus intampinarea si a ... (vezi toată discuția)