avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lntampinare la cererea de recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lntampinare la cererea de recurs

buna ziua. am primit comunicare sa depun intampinare la cererea de recurs intentat de cumnata mea . se mai plateste TJT pt intampinare la recurs ? dar cerere reconventionala se mai poate depune in recurs si ca intimata trebuie sa timbrez ? multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 17:42, 25 Iunie 2014
Pentru depunerea intampinarii nu datorati taxe de timbru.
Cererea reconventionala nu se mai poate depune in recurs. (art.209 (4)cpc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sã timbrez dacã depun întâmpinare? carsteadana carsteadana buna ziua . luminati-ma asa cum ati mai facut-o si pana acum si va multumesc . am depus cerere pt o dezbatere succesorala in care am fost scutita de plata ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru JulieC JulieC Buna ziua, doresc sa stiu daca pentru o intampinare de recurs - divort la Curtea de Apel se plateste taxa de timbru? Am o informatie ca nu se plateste nimic. ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar viorel77 viorel77 Tatal meu nu s-a inteles cu sora in privinta impartirii mostenirii, sora nefiind de acord. S-a ajuns in instanta la partaj. Tata a depus intampinarea si a ... (vezi toată discuția)