avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie sã timbrez dacã depun întâmpinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie sã timbrez dacã depun întâmpinare?

buna ziua . luminati-ma asa cum ati mai facut-o si pana acum si va multumesc . am depus cerere pt o dezbatere succesorala in care am fost scutita de plata taxei de timbru , parata a depus si ea cerere reconventionala , iar eu doresc sa depun intampinare la cererea ei . intrebarea este : daca prima data am fost scutita la plata TJT acum voi fi pusa iar sa timbrez ? daca DA voi mai putea cere scutire sau voi platii ? va multumesc pt toate sfaturile date .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 5 Ianuarie 2014
Intampinarea nu se timbreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a respins cererea ca netimbrata. ce sanse am in recurs? arania arania Buna seara, Intr-un proces pt restante cheltuieli intretinere in intampinarea pe care am facut-o am contestat cuantumul sumelor(cele de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Lntampinare la cererea de recurs carsteaverginica carsteaverginica buna ziua. am primit comunicare sa depun intampinare la cererea de recurs intentat de cumnata mea . se mai plateste TJT pt intampinare la recurs ? dar cerere ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata taxa de timbru carsteadana carsteadana buna ziua . v-am relatat problema mea in ceace priveste plata de timbru intr-un proces pt dezbaterea unei succesiuni. in calitatea mea de parata mi s-a pus in ... (vezi toată discuția)