avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire plata taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire plata taxa de timbru

buna ziua . v-am relatat problema mea in ceace priveste plata de timbru intr-un proces pt dezbaterea unei succesiuni. in calitatea mea de parata mi s-a pus in vedere plata unei sume de bani care reprezinta taxa de timbru si nu inteleg de ce eu ca parata . ca sa va dati seama va dau nr meu de dosar sa vedeti ca si reclamanta cat si parata trebuie sa timbreze . este posibil in acelasi dosar asa ceva ?nr dosar : 27592/215/2013 judecatoria craiova . va multumesc pt intelegere si ajutati-ma cu un raspuns .
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:24, 28 Decembrie 2013
Daca ati formulat cerere reconventionala sau o eventuala intampinare a dvs a fost calificata de instanta ca fiind cerere reconventionala, atunci este posibil sa vi se puna in vedere sa timbrati.

Daca nu aveti pretentii fata de actiunea reclamantei nu aveti de ce timbra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot depune cerere pentru a beneficia de oug nr. 51/2008? cerebel33 cerebel33 in calitate de parat cand pot depune cerere in dosarul de partaj,pentru a beneficia de oug 51/2008 privind taxa judiciara de timbru? fac mentiunea ca in curand ... (vezi toată discuția)
Instanta a respins cererea ca netimbrata. ce sanse am in recurs? arania arania Buna seara, Intr-un proces pt restante cheltuieli intretinere in intampinarea pe care am facut-o am contestat cuantumul sumelor(cele de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru pt. scoatere bunuri din masa partajabila MayaSeal MayaSeal Buna ziua , in cadrul unui partaj de bunuri comune , sotul parat doreste scoaterea de la masa partajabila a unei sume de bani , ce a fost calificata de ... (vezi toată discuția)