avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort ,partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort ,partaj

BUNA, sunt o femeie cu 3 copii .aflata in spania de 10 ani , pina acum 4 ani se afla si sotul la care ne-am despartit pe motiv de maltrato avind pe pe teritoriu spaniei ordin de protectie de victima de violenta in familie cu restrictie de apropiere si acordarea unei pensii a celor doi minori pe atunci .SOTUL sa reintors in tara neasumindusi obligatile neavind .eu am ramas ptr linistea si educatia copiilor . in prezent fiind iin curs de divort avind doar un minor .acum la terminarea somajului negasind de munca pot cere evacuarea sotului din locuinta comuna ptr a ma intoarce in tara, aici fiind cu ei in chirie nu o sa mai pot platii costurile casei,

Alte discuții în legătură

Abandon familiar de partea unui parinte stabilit in strainatate si reintors in tara dora40 dora40 SUNT FEMEIE CU 3 COPII TRAIESC DE 10 ANI STABILITA IN SPANIA, SOTUL IN URMA CU 3 ANI SA REINTORS IN TARA FARA SA-SI ASUME NICI O RASPUNDERE , REINTORS IN TARA ... (vezi toată discuția)
Partaj dora40 dora40 [ editat de moderator-scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare] eu ca mama traiesc in spania cu 3 copii din care unul minor ,prin abandore ... (vezi toată discuția)
Aducerea familiei inapoi din spania cristak1 cristak1 Am sotia si copii in spania si in urma unei dispute intre noi doi eu am fost retinut si mi sa pus interdictie sa ma apropii de ei.Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)