avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon familiar de partea unui parinte stabilit in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon familiar de partea unui parinte stabilit in strainatate si reintors in tara

SUNT FEMEIE CU 3 COPII TRAIESC DE 10 ANI STABILITA IN SPANIA, SOTUL IN URMA CU 3 ANI SA REINTORS IN TARA FARA SA-SI ASUME NICI O RASPUNDERE , REINTORS IN TARA TRAIESTE IN APARTAMENTUL COJUGAL CU O ALTA FEMEIE . VREAU SA DESCHID PROCES DE DIVORT ANUL ACESTA , DACA SE POATE CAT MA COSTA TOT PROCESUL CE DOVEZI IMI TREBUIE PTR A DOVEDII MAI EXISTA DOAR UN MINOR PTR PENSIE ALIMENTARA SI DACA AI POT FACE EVACUAREA DIN CA
Cel mai recent răspuns: dora40 , utilizator 10:56, 24 Noiembrie 2011
singurul lucru pe care puteti sa-l faceti acum este sa deschideti actiune pentru stabilirea pensiei de intretinere pentru copilul minor chiar daca nu s-a pronuntat o actiune de divort. in paralel puteti demara si procedura divortului. dupa divort partajul bunurilor comune (apartamentul) din care insa nu puteti evacua pe sot daca el este de acord sa va plateasca o sulta stabilita de instanta reprezentind partea dv. din apartament.
daca nu puteti sta pe timpul acestor proceduri in tara va trebuie neaparat un avocat care sa va reprezinte aici.
puteti face evacuare numai daca apartamentul va apartine in exclusivitate (dobindit inainte de casatorie, mostenire, ...)
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
br_nicku, utilizator
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ,partaj dora40 dora40 Mesaj Va rog sa ma ajutati cu un raspuns .: SUNT IN CURS DE divort , deschis in romania eu aflinduma in spania de 10 ani cu 3 copii a fost si sotul care a stat ... (vezi toată discuția)
Partaj dora40 dora40 [ editat de moderator-scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare] eu ca mama traiesc in spania cu 3 copii din care unul minor ,prin abandore ... (vezi toată discuția)
Divort ,partaj dora40 dora40 BUNA, sunt o femeie cu 3 copii .aflata in spania de 10 ani , pina acum 4 ani se afla si sotul la care ne-am despartit pe motiv de maltrato avind pe pe ... (vezi toată discuția)