avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Titlul de proprietate - posibila intabularea numai ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Titlul de proprietate - posibila intabularea numai pentru una dintre suprafetele cuprinse in titlu?

Buna ziua,am titlul de proprietate pe numele bunicului meu si sunt singurul mostenitor.Pe acest titlu sunt doua terenuri intravilane de 2800 si 3200mp.As dori sa fac cadastru doar pe suprafata de 2800 mp pentru ca ,cu cealalta suprafata sunt in litigiu cu primaria ,dar de la primarie mi s-a spus ca daca fac succesiunea doar pe una din suprafete ,titlul de proprietate intra in circuitul civil si nu se mai poate modifica.
Este adevarat?
Va multumesc anticipat pentru rsapuns.
N.Petrescu
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 20:56, 9 Martie 2012
Este adevarat ca terenul din titlu intra in circuitul civil, insa asta inseamna doar ca titlul de proprietate nu se mai poate modifica pe cale administrativa, fiind totusi posibila modificarea lui prin instanta de judecata.
cu sigurata puteti sa faceti intabularea asa cum doriti, doar pentru terenul in suprafata de 2800mp. Titlul de proprietate nu se schimba in nici un fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata mai mare dupa masuratori soringeorge2003 soringeorge2003 Bunicii au decedat. Nu aveau cadastru si intabulare. In urma masurarilor efectuate de cadastrist a reiesit faptul ca, curtea are o suprafata de 2800 mp, in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune ammazon ammazon Bună ziua, Vreau să dezbat o succesiune după bunici și întâmpin următoarea situație: În anul 1982 s-a făcut succesiunea după aceștia, iar dintre ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)