avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general oug 28/1999 case de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

oug 28/1999 case de marcat

buna ziua am si eu o mare nedumerire
detin o societate care este subcontractoare a unei firme de curierat. societatea mea are principalul obiectiv de activitate altte activitati postale si de curierat.

eu in momentul in care ridic o trimitere trebuie sa incasez pe societatea mea o anumita suma pe care o incasez cu factura si chitanta iar contabila imi tot spune de oug 28/1999 ca daca incasez de la persoane fizice trebuie sa am casa de marcar, problema e ca eu nu am un sediu propriu zis am doar un sediu social care este undeva in mediu rural iar eu imi defasor activitatea in oras si toate activitatile mi le desfasor in masina din cate stiu eu la sediu trebuie sa ai casa de marcat dar eu tinand cont ca nu am sediu mai sunt obligata sa am asa ceva pe fiecare masina, ca asta ar insemna ca fiecare curier sa aiba casa de marcat la el.
sper sa ma puteti scoate din ceata. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 11:16, 9 Martie 2012
Se exceptează de la obligativitatea folosirii casei de marcat:
Art. 2
...
n) furnizarea la domiciliul clientului a energiei electrice şi termice, a gazelor naturale, a apei, a serviciilor de telefonie, inclusiv de telefonie mobilă, de poştă şi curier, de salubritate, de televiziune, inclusiv prin cablu, de Internet;
Textul integral al legii il aveti la adresa [ link extern ]
multumesc mult de raspuns
incercati sa apelalti la ECONOMISTI nu CONTABILI acte primare , beneficiati de consultanta fiscala gratuita.
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati cod caen SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Va rog frumos sa-mi spuneti, care obiecte de activitate din codul CAEN nu au nevoie de casa de marcat. Va multumesc. (vezi toată discuția)
O firma cu cod caen 8559(alte forme de invatamant are nevoie de casa de marcat? brauner eliza brauner eliza o firma care practica formarea profesional are nevoie de casa de marcat? formarea profesionala este sau nu considerata prestare de serviciu? dupa articol 141 ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat emmilia emmilia Buna dimineata, Tin contabiliatea pentru un medic inregistrat ca SRL (si nu Cabinet Medical Individual). Si nu stiu daca poate acorda consultatii la ... (vezi toată discuția)