avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... imputernicire
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

imputernicire

As vrea sa stiu daca persoana mi-ar face o imputernicire notariala sa pot sa-i vand marfa (legume , fructe) persoana neputand sa mearga sa s-o vanda.

Daca legea imi permite?

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala kacio kacio Daca un producator de legume nu poate sa mearga la piata ca sa-si vanda legumele imi poate face o inputernicire notariala legala ca sa-i pot vinde eu ... (vezi toată discuția)
Vanzare la poarta cu pfa ? ContSters485258 ContSters485258 Buna ziua , ma numesc Eniko am 29 de ani am facut un PFA cu cod caen 4799 si 4631 , si vreau va vand prin sate cu masina proprie niste legume si fructe cu ... (vezi toată discuția)
Perisaj legume fructe Petrescumarin Petrescumarin Buna seara! am o I.I. de legume fructe si mi-a ramas marfa pe stoc (adica fiind perisabila s-a stricat),va rog sa-mi spune-ti cum sa scad stocul care este doar ... (vezi toată discuția)