avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire notariala

Daca un producator de legume nu poate sa mearga la piata ca sa-si vanda legumele imi poate face o inputernicire notariala legala ca sa-i pot vinde eu marfa?Binenteles o inputernicire dupa certificatul lui de producator. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:14, 26 Aprilie 2012
Tot ce este posibil, daca omul va imputerniceste sa faceti ceva in numele lui, iar acea activitate este legale, de ce nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat producator - vanzarea cu imputernicire kacio kacio Buna ziua. Sunt un mic producator de pepeni verzi, la mine in regiune mai toti producatori suntem mici de obicei eu le vindeam marfa avand o taraba inchiriata ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala aricici aricici Speta : o persoana deleaga prin procura notariala, o alta persoana , sa desfasoare o activitate comerciala ( sa vanda brazi in piata) in numele sau, ... (vezi toată discuția)
Cum obtin certificatul de producator remus.duta remus.duta Buna ziua.Cum se obtine certificatul de producator agricol?As vrea sa vand pepeni in piata (vezi toată discuția)