avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Certificat producator - vanzarea cu imputernicire
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Certificat producator - vanzarea cu imputernicire

Buna ziua. Sunt un mic producator de pepeni verzi, la mine in regiune mai toti producatori suntem mici de obicei eu le vindeam marfa avand o taraba inchiriata pe parcursul unui an intreg dar acum cu noile legi trebuie fiecare sa avem card care este mai costisitor de obtinut trebuie sa avem contracte de inchiriere si mai multe cheltueli pe care multi nu sunt dispusi sa le faca.Intrebarea mea este daca facem o inputernicire notariala este legala, deci pot eu sa le vand marfa inputernicirea dupa certificatul lor de producator? Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:07, 21 Februarie 2013
Nu merge cu imputernicire notariala. Trebuie sa respectati acea procedura sau va infiintati pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Avem un SRL si lucram conform legii cu facturi, case de marcat, oameni angajati, contabil,TVA, taxe, impozite,etc. Vand marfa in piata si incerc ... (vezi toată discuția)
Modificare punct de lucru piata valeriaconstantin valeriaconstantin am nevoie de un sfat corect , deoarece primesc indrumari contradictorii la un punct de lucru - set de tarabe in piata, am facut o modificare prin act ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal dynod dynod Buna dimineata.Va rog sa ma lamuriti in legatura cu acordarea bonului fiscal,deoarece nu am inteles in totalitate.Asadar,eu daca produc si vand legume si ... (vezi toată discuția)