am nevoie de un sfat corect
, deoarece primesc indrumari contradictorii
la un punct de lucru - set de tarabe in piata, am facut o modificare prin act aditional la contractul de inchiriere astfel - am avut inchiriate tarabele 23-25 si m-am mutat pe 25-27 (in aceeasi piata, o mutare in lateral)
va rog mult sa imi spuneti:
trebuie sa procedez la infiintare-desfiintare punct de lucru + operare de modificare la nivel de casa de marcat?
pe bonul fiscal pe care il emit apar in adresa "tarabele 23-25" - cele vechi, pe factura emisa de piata apar acum "tarabele 25-27" - cele noi ... trebuie sa ma duc sa obtin si autorizatie de la administratia pietelor + primarie pentru functionare/ 6 luni... mi-e teama ca modificarea aceasta poate crea neintelegeri
nu stiu cum sa procedez
modificarile sunt costisitoare si nu le-as face daca nu e neaparat necesar
Uitati-va pe constatatorul emis de ORC.Daca sunt trecute nr.de pe tarabe, trebuie sa faceti modificarea.Daca nu este trecuta decat adresa locatiei unde sunt tarabele NU.
Din pacate trebuie sa faceti inchidere puncte de lucru, deschidere puncte de lucru, sa fiscalizati casa de marcat pentru noile puncte de lucru si nu in ultimul rand sa obtineti de la primarie autorizatia de functionare. Succes!