avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare punct de lucru piata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare punct de lucru piata

am nevoie de un sfat corect
, deoarece primesc indrumari contradictorii
la un punct de lucru - set de tarabe in piata, am facut o modificare prin act aditional la contractul de inchiriere astfel - am avut inchiriate tarabele 23-25 si m-am mutat pe 25-27 (in aceeasi piata, o mutare in lateral)

va rog mult sa imi spuneti:
trebuie sa procedez la infiintare-desfiintare punct de lucru + operare de modificare la nivel de casa de marcat?

pe bonul fiscal pe care il emit apar in adresa "tarabele 23-25" - cele vechi, pe factura emisa de piata apar acum "tarabele 25-27" - cele noi ... trebuie sa ma duc sa obtin si autorizatie de la administratia pietelor + primarie pentru functionare/ 6 luni... mi-e teama ca modificarea aceasta poate crea neintelegeri

nu stiu cum sa procedez
modificarile sunt costisitoare si nu le-as face daca nu e neaparat necesar

multumesc si astept un raspuns, va rog!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:24, 22 August 2010
Uitati-va pe constatatorul emis de ORC.Daca sunt trecute nr.de pe tarabe, trebuie sa faceti modificarea.Daca nu este trecuta decat adresa locatiei unde sunt tarabele NU.
multumesc pentru raspuns
sunt nominalizate tarabele, inteleg deci ca trebuie sa o iau de la zero
Din pacate trebuie sa faceti inchidere puncte de lucru, deschidere puncte de lucru, sa fiscalizati casa de marcat pentru noile puncte de lucru si nu in ultimul rand sa obtineti de la primarie autorizatia de functionare. Succes!
e normal sa faci modificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate punct de lucru Gina19 Gina19 Am statut de Intrep Individuala ,Daca am contract de inchiriere pr 31 zile cu piata (Bucuresti) pe terenul din parcare, loc in care doresc sa desfasor comert ... (vezi toată discuția)
Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)
Acte autorizatii necesare vanzarii la targ pamy pamy buna seara, Detin unSRL,am si un punt de lucru intr-o localitate unde are loc o data pe an un targ.As dori sa particip si eu anul acesta.Am uitat sa ... (vezi toată discuția)