avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri europene

As dori sa intreb care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc daca accesez fonduri nerambursabile pentru o pensiune turistica si in cazul in care acest proiect ar fi acceptat ce obligatii as avea dupa construirea ei(referitor la cati angajati ar trebui sa am,etc).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:10, 12 Martie 2012
Cititi ghidul solicitantului masurii 313:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Vreau in tara mea misulikka misulikka buna ziua, ma intrebam daca este cineva care ma poate lamurii, detin in tara o casa de 450mp si o anexa de 180mp as dori sa revin in tara si ma interesa cum ... (vezi toată discuția)
Care este procentul de rambursare a fondurilor europene pentru a construi o pensiune posdi posdi Doresc sa fiu informat in legatura cu PROCENTUL de care as fi sprijinit in vederea realizarii unei pensiuni cu fondurile europene nerambursabile! (vezi toată discuția)