avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firme de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firme de recuperare

sora mea a facut la o banca o perioada de vreo 3 ani aplatit lunar ratele la un moment data in anul 2011 nu a mai putut plati fiind in soamj acum zilele astea a fost contactata de o firma de recuperare,soar maea a zis ca va incerca sa plateasca dar i a rugat sa i trimita o copie dupa contactul ei ea nemaiaavand exemplarul de la banca si sa i zica ce dobanzi ce penalitati i s au aplicat acum debitul fiind exact cat a scos ea din banca nu conteaza ca a platit o parte din credit la banca .Acestia au refuzat si i au zis sa palteasca mai repede daca nu o vor da la un executor . Chiar nu sunt obligati sa de a nici un act doar trebuie sa paltesti in baza unei notificari trimise de ei .Acestia au zis ca au mai trimis dar ea nu a primit nimic pana acum , doar aceasta hartie dupa un an ? Ea insista sa i de a o copie dupa aceste acte si va plati ei nu vor . Chiar e normal????ea intre timp si a schimbat numlee din buletin si oarsul in care locuia o mai poate gasi executorul de exemplu adresa pe buletin ramand cea din contract??

Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
comcris, utilizator
Cel mai recent răspuns: comcris , utilizator 23:44, 11 Martie 2012
Sa depuna o cerere scrisa la ei in care sa solicite contractul de credit,s ituatia platilor, soldului, dobanzilor, penalizarilor, cat si dovada cesionarii catre ei. In 30 de zile daca nu primeste ce a solicitat, cu cererea cu numar de inregistrare sa mearga la ANPC. Sau, daca vrea, poate sa mearga direct.
va multumesc pentru sfat

nu stie sa fi existat un proces presupun ca daca o vor da la executor va afla cand va primi hartia de la el,
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare comcris comcris soar mea a facut un credit la banca si o perioada a platit din anul 2011 n a mai putut plati , a intrat in somaj, zilele astea au suant de la o firma de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cesionat fara notificare Costin Savescu Costin Savescu Banca a cesionat creditul meu cu ipoteca unei firme de recuperari. De la incheierea contractului de credit eu nu am primit absolut nici o hirtie de la banca. ... (vezi toată discuția)
Probleme executare silita card credit bugy bugy Buna ziua, Cei care cunosc legislatia in domeniu sau v-ati lovit de problema mea de mai jos as vrea sa ma ajutati putin cu cateva sfaturi si ... (vezi toată discuția)