soar mea a facut un credit la banca si o perioada a platit din anul 2011 n a mai putut plati , a intrat in somaj, zilele astea au suant de la o firma de recuperare sa si plateasca datoria, ok pana aici, sora mea le a cerut o copie dupa contractul ei cu banca ptr ca exeamplarul ei nu l mai are, si sa i spuna penalitatile si dobanzile care i s au aplicat de catre firma de recuperare. acestia nu vor sa i dea nimic , precizez ca este un credit de nevoi personale negarantat cu vreun bun mobil sau imobil, si i au zis sa plateasca, daca nu, nu o vor da la executor judecatoresc.Va rog sa mi spuneti chiar nu sunt obligati sa trimita copiile cerute si dobanzile aplicate , doar trimit o notificare ,cu o suma mai mare decat imprumutul la banca, si ea trebuie sa se conformeze doar pe baza acelei notificari???
A existat un proces pe rol ? De ce nu luati legatura cu institutia bancara pentru a vi se comunica datoria si alte amanunte ? Aceasta firma de recuperare n-a facut decat sa uzeze de amenintare. In ceea ce priveste executorul si implicit executarea silita, vor trebui analizate clauzele contractului pe care l-ati incheiat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Firme de recuperare
comcris
sora mea a facut la o banca o perioada de vreo 3 ani aplatit lunar ratele la un moment data in anul 2011 nu a mai putut plati fiind in soamj acum zilele astea ... (vezi toată discuția)
Restanta credit
Corina1971
Buna seara,tuturor !
Mi-ar fi de mare ajutor ,un sfat din partea dvs in urmatoarea problema :
in 2008 am contractat un credit NEGARANTAT cu care din 2012 ... (vezi toată discuția)