avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită firma de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

firma de recuperare

soar mea a facut un credit la banca si o perioada a platit din anul 2011 n a mai putut plati , a intrat in somaj, zilele astea au suant de la o firma de recuperare sa si plateasca datoria, ok pana aici, sora mea le a cerut o copie dupa contractul ei cu banca ptr ca exeamplarul ei nu l mai are, si sa i spuna penalitatile si dobanzile care i s au aplicat de catre firma de recuperare. acestia nu vor sa i dea nimic , precizez ca este un credit de nevoi personale negarantat cu vreun bun mobil sau imobil, si i au zis sa plateasca, daca nu, nu o vor da la executor judecatoresc.Va rog sa mi spuneti chiar nu sunt obligati sa trimita copiile cerute si dobanzile aplicate , doar trimit o notificare ,cu o suma mai mare decat imprumutul la banca, si ea trebuie sa se conformeze doar pe baza acelei notificari???
A existat un proces pe rol ? De ce nu luati legatura cu institutia bancara pentru a vi se comunica datoria si alte amanunte ? Aceasta firma de recuperare n-a facut decat sa uzeze de amenintare. In ceea ce priveste executorul si implicit executarea silita, vor trebui analizate clauzele contractului pe care l-ati incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare comcris comcris sora mea a facut la o banca o perioada de vreo 3 ani aplatit lunar ratele la un moment data in anul 2011 nu a mai putut plati fiind in soamj acum zilele astea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)
Restanta credit Corina1971 Corina1971 Buna seara,tuturor ! Mi-ar fi de mare ajutor ,un sfat din partea dvs in urmatoarea problema : in 2008 am contractat un credit NEGARANTAT cu care din 2012 ... (vezi toată discuția)