avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pentru cladire persoana juridica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pentru cladire persoana juridica

In anul 2009 , luna mai, am facut reevaluarea cladilor inregistrate pe societate(SRL)
Am declarat la primarie pentru recalcularea impozitului cu luna iunie 2009.
Anul acesta , in luna mai ,trec cei 3 ani .Cum imi va fi calculat impozitul,incepand cu luna iunie 2012 sau cu ianuarie 2013(anul fiscal urmator)?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:53, 11 Martie 2012
Trebuie sa faceti neaparat reevaluarea inainte de implinirea ceor 3 ani de la ultima reevaluare.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit apartament dupa reevaluare simonapopescu2008 simonapopescu2008 Am cumparat un apartament in martie 2009 pe persoana juridica. In 2009 am platit impozit aferent lunilor ramase 1,5% din valoare apartament. In 2010, 2011 cota ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire constantindarius constantindarius Buna ziua, O societate comerciala SRL a achizitionat in aprilie 2010 o cladire (punct de lucru) intrebarea mea este cand va trebui sa reevaluam aceasta ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie inregistrata reevaluarea cladirilor pentru a nu se majora impozitul? carmenbn carmenbn Am o cladire care a fost reevaluata,dar nu stiu cand exact(nu am raportul de evaluare).Deasemenea,imi lipsesc deciziile de impunere pe ultimii ani,iar in ... (vezi toată discuția)