avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pentru cladire persoana juridica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pentru cladire persoana juridica

In anul 2009 , luna mai, am facut reevaluarea cladilor inregistrate pe societate(SRL)
Am declarat la primarie pentru recalcularea impozitului cu luna iunie 2009.
Anul acesta , in luna mai ,trec cei 3 ani .Cum imi va fi calculat impozitul,incepand cu luna iunie 2012 sau cu ianuarie 2013(anul fiscal urmator)?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:53, 11 Martie 2012
Trebuie sa faceti neaparat reevaluarea inainte de implinirea ceor 3 ani de la ultima reevaluare.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit apartament dupa reevaluare simonapopescu2008 simonapopescu2008 Am cumparat un apartament in martie 2009 pe persoana juridica. In 2009 am platit impozit aferent lunilor ramase 1,5% din valoare apartament. In 2010, 2011 cota ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire constantindarius constantindarius Buna ziua, O societate comerciala SRL a achizitionat in aprilie 2010 o cladire (punct de lucru) intrebarea mea este cand va trebui sa reevaluam aceasta ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie inregistrata reevaluarea cladirilor pentru a nu se majora impozitul? carmenbn carmenbn Am o cladire care a fost reevaluata,dar nu stiu cand exact(nu am raportul de evaluare).Deasemenea,imi lipsesc deciziile de impunere pe ultimii ani,iar in ... (vezi toată discuția)