avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit completare d101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

completare d101

Daca firma este pe pierdere, mai trebuie completat in decl.101 chelt. nedeductibile? Intreb pt. ca daca completez si ch neded , la rd.36"Pierdere fiscala pt. anul de raportare" imi pune in decl mai putin cu ch neded
EXEMPLU:
Ven din exploatare=30000
chelt din exploatare=40000
ven/chelt financiare si extraordinare=0
rezultat brut= -10000(cat avem si in balanta pe SFD 121)
Dobanzi/majorari de intarziere...(rd26)=400
Pierdere fiscala pt. anul de raportare(rd.36)= -9600
ESTE CORECT ASA SAU NU TREBUIE SA TREC CH. NEDED CA SA AM SI LA RD.36 CE AM SI IN BALANTA, ADICA -10000?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:29, 9 Martie 2012
Trebuie sa completati la toate pozitiile declaratia 101. Ce va rezulta din acea declaratie e rezultat fiscal(pierdere fiscala) care nu e nevoie sa fie identica cu ce apare in soldul contului 121 din balanta care e pierdere contabila.
Deci treceti si acele cheltuieli nedeductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 101 elenaandrei80 elenaandrei80 AM o intrebare In d 101 la rd 36 am pierdere fiscala de 8253. In balanta la 31 dec ma inhid cu pierdere 8614. Firma este infiintata in 2011 siamfost tot ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere contabila mikitud mikitud Buna ziua, O societate SRL platitoare de impozit pe profit care a fost pe pierdere in ultimii doi ani,dar pe trimestrul 1 2013 am profit cum declar in dec ... (vezi toată discuția)
D101 claudiaP claudiaP Buna ziua, Spuneti-mi va rog in D101 la rd 2 se includ si cheltuielile cu imp pe profit? Stiu ca anul trecut se includeau, dar acest lucru era marcat, acum ... (vezi toată discuția)