avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare ONG cu sucursale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare ONG cu sucursale

Buna ziua,

Doresc sa infiintez o Asociatie si pe langa sediul social, sediul central, doresc sa imi mai deschid si 2 sucursale, fara personalitate, potrivit art. 13.1 din OG 26.

Intrebarea mea este: pot face acest lucru in momentul infiintari? sau este obligatoriu ca Asociatia sa existe?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 9 Martie 2012
In primul rand trebuie infiintata asociatia-mama si apoi trebuiesc infiintate sucursalele ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Deschidere sucursala ong pilo1 pilo1 Deschidere sucursala ONG Buna ziua, doresc sa infiintez un ONG si chit ca am mai citit raspunsuri si aici, si in alte surse, nu imi este complet clar ... (vezi toată discuția)
Infiintare sucursala ong simonaroxana1984 simonaroxana1984 Buna ziua, Care sunt conditiile de infiintare a unei sucursale pentru un ONG ? Ce pasi trebuie urmati ? Ce documente sunt necesare si unde se depun ... (vezi toată discuția)