avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract abonament telefonie mobila

Am un abonament [Editat] pe un an vreau sa stiu daca pot sa reziliez acest contract in luna 5 de contract, pentru ca nu mai sunt multumit de ofertele si serviciile lor :(
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
Ares-3, moderator
Aveti dreptul sa reziliati contractul respectiv in conditiile stipulate in el. In cazul in care este impusa prin contract clauza achitarii unei penalizari/despagubiri in caz de reziliere inainte de termenul contractual, atunci dupa achitarea acesteia, contractul se va incheia imediat. In cazul in care nu doriti sa achitati suma stabilita prin contract pentru a il rezilia, atunci aveti de asteptat sa se scurga intreaga perioada contractata. Daca alegeti aceasta varianta exista posibilitatea negocierii unui alt tip de abonament (mai ieftin) pana se consuma perioada pentru care ati contractat serviciile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)