avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Un consilier local poate, ca imputernicit al unei SC ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Un consilier local poate, ca imputernicit al unei SC detinute de sotia sa, sa liciteze masa lemnoasa scoasa la vanzare de catre primaria unde este consilier?

Va rog sa-mi spuneti daca un consilier local in functie poate, ca imputernicit al unei societati comerciale detinute de sotia sa, sa liciteze masa lemnoasa scoasa la vanzare de catre primaria unde este consilier ?
Padurea este proprietatea primariei si licitatia este organizata de catre aceasta.
V-as ruga si temeiul legal.
Cu multumiri anticipate !
Cel mai recent răspuns: vhojda , utilizator 22:51, 10 Martie 2012
Conflict de interese clar , vanzarea va fi nula chiar frauduloasa, fiind la limita infractiunii.
Multumesc pentru raspuns !
Ma puteti ajuta cu temeiul legal ?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Acum 2 saptamani am participat la o licitatie de vanzare masa lemnoasa pe picior organizata de o primarie din zona. Am fost declarat castigator a 2 partizi de ... (vezi toată discuția)
Licitatie spatiu public urzisan urzisan buna ziua vreau sa stiu si eu daca la o licitatie a unui spatiu public apartinad unei primarii poate sa participe o persona care face parte din consiliul ... (vezi toată discuția)
Neclaritati privind o licitatie publica cu strigare la o primarie ... DenisRif DenisRif Neclaritati privind o Licitatie Publica cu strigare la o Primarie S-a organizat o licitatie la o Primarie privind vanzarea unui Buldoescavator si au ... (vezi toată discuția)