avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Acte import
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Acte import

Buna seara,

Doresc sa import o cantitate mai mare de articole vestimentare din China , pe cale maritima (container). Am nevoie sa stiu exact ce acte sunt necesare pentru acest lucru, care sunt procedurile si daca exista si alte taxe (descarcare marfa etc.) pe langa taxa de transport pe care o achit furnizorului . De asemenea as dori sa stiu daca se va percepe doar TVA-ul 24% sau si taxa vamala.

Va multumesc pentru raspunsuri !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abrevieri transport maritim cif, sonya33 sonya33 buna ziua, am importat marfa din China 950usd- plata in avans, transport 625, factura fiind CIF Bucuresti. marfa a ajuns in portul Koper din Slovenia, ... (vezi toată discuția)
Import marfa china papickads papickads Buna ziua, De curand m-am hotarat sa import prin intermediu firmei mele(S.C) ceasuri din China pe care sa le comercializez ulterior prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)