avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import marfa China
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import marfa China

Buna ziua,
De curand m-am hotarat sa import prin intermediu firmei mele(S.C) ceasuri din China pe care sa le comercializez ulterior prin intermediul unui magazin online.
Intrebarile mele sunt:
Ce taxe vamale va trebuii sa platesc ?
Marfa v-a sosi prin intermediul unei firme de curierat. [editat] , livrarea este dor-to-dor. Firma de curierat mi-a zis ca voi fii contacta cand marfa se afla in vama pentru a trimite documentele necesare pe email.
Voi platii TVA la vama? eu nu sunt platitor de TVA.
Ce alte taxe vamale se percep?
Multumesc!

[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati comerciale. Multumim pentru intelegere]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Decembrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: cata4you , utilizator 15:18, 20 Ianuarie 2013
As dori sa impart un container din Guangzu, China, spre Constanta. Pentru detalii sanati-ma la nr de telefon 0086 15013010900. Oferta valabina pana in data de 27 ianuarie 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)
Abrevieri transport maritim cif, sonya33 sonya33 buna ziua, am importat marfa din China 950usd- plata in avans, transport 625, factura fiind CIF Bucuresti. marfa a ajuns in portul Koper din Slovenia, ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale prin curierat rapid NituC NituC Buna ziua , Incerc sa imi deschid un magazin online dar inainte sa incep trebuie sa ma informez cu privire la anumite aspecte . Am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)