Codex Alimentarius. Comisia Codex Alimentarius a fost creată în 1963 de Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură (OAA) şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) pentru a dezvolta standarde alimentare, linii directoare şi texte asociate precum coduri de practică. Scopurile principale sunt protejarea sănătăţii consumatorilor, garantarea practicilor de comerţ corect în comerţul alimentar şi promovarea coordonării activităţilor organizaţiilor guvernamentale şi non-guvernamentale internaţionale.
declarativ acestea sunt dezideratele reglemantarii numite generic " Codex Alimentarius" totusi articolele scrise si diverse alte initiative publice din Romania incearca sa atraga atentia asupra principiilor mai putin binefacatoare/daunatoare chiar itroduse de aceeasi reglementare si care din pacate se precizeaza ca ar fi implementate/testate mai intai normal in tarile mai sarace si de ce nu din pacate si credule, fara un consumator prea atent.
Se spune ca 95% din populatia lumii va fi afectata in articolul urmator, dar de ce oare unii anterior celorlalti?
Oare de c alte tari nu ne-au luat-o inainte si si acest domeniu, oare ajung 4 ani pentru a testa efetele oricarui produs chimic asupra populatiei. As tuga specialistii care ajung sa citeasca aceste articole si cele de pe lincul de mai jos sa ne dea un raspuns bine acorat fundamentat cat mai curand si sa il faca cat mai public.
România va experimenta pe populatie produsul
CANCERIGEN INITIUM.
Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE sã înceapã implementarea “Codexului“, alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
“Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupã care se vor alimenta populatiile tãrilor semnatare. Acesta porneste de la principiul cã Terra nu mai poate hrãni pe toatã lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificialã, din produse chimice, cea modificatã genetic etc.
Nu a trecut o lunã si iatã cã apare stirea cã România este prima tarã din lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium, un ingredient activ din noua clasã a substantelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germanã BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune cã “beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta.” Dupã ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetãtorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la 65% rata riscului de cancer de colon, substantã care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajutã la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mãrirea tumorilor maligne.
[ link extern ]