avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Codex Alimentarius incepe sa decimeze Planeta, cu ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Codex Alimentarius incepe sa decimeze Planeta, cu Romania varf de experiment cu painea Titan

Ce parere avetzi?Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata cf Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen ‘initium’, atat pe aceasta paine, cat si pe legume si fructe (din 2010 incepe cu cartofii, ceapa, rosiile si strugurii).
Ce este ‘initiumul’ gasiti aici.
Peste 20.000 de oameni au semnat la petitia a carei text se afla preluat mai jos, ramane de vazut cum se poate face sa se si opreasca acest experiment pus la cale in Romania. Textul de mai jos este preluat de aici, unde puteti si vota la petitie.
Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea “Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).
“Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.
Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa.

Pentru publicul larg se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism.

De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.



Cel mai recent răspuns: DinuC , utilizator 18:31, 6 Ianuarie 2011
Am fost si eu la fel de ingrozita cand am aflat.. Cred ca nu s-au asteptat ca lumea sa fie atat de legata pe net si ..informata

S -a pornit o initiativa de referendum la nivel european cu scopul de a cere pastrarea remediilor pe baza de vitamine si a TERAPIILOR NATURISTE care se vor a fi excluse in baza Codex Alimentarius



[ link extern ]

Este sansa noastra sa mai putem alege o viata sanatoasa si naturala. Sunt necesare 1.000.000 de voturi.

Alatura-te si tu daca vrei sa mai avem acces la hrana sanatoasa si terapii naturiste ori pe baza de vitamine.



PS: putem schimba ceva, dar numai daca actionam! Trimiteti mai departe tuturor cunoscutilor.
:O Cum isi permit sa faca una ca asta si sa scape nepedepsiti?
Este ingrijorator cum aceste decizii ne vor strange tot mai mult.
Initiumul produs de Bayer este folosit pentru culturile din Romania din 2007, iar pe principalele canale de mass-media astfel de informatii nu sunt difuzate.
De la cardul de sanatate fara de care nici o aspirina nu se va putea cumpara din farmacie, la interzicerea remediilor naturale si a usturoiului, pentru ca si acesta este "daunator", vom ajunge si la cip-ul in cap.
Iar adeptii "teoriilor conspirationiste", realisti convinsi si victime ale "princiipilor democratice" vor spune pana in ultimul moment ca exageram...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legiferarea "umanitatii"... ContSters70318 ContSters70318 ...(e utopie...?)...si..de ce trebuie s-o suporte copii de exemplu,...?!? DA, PT UNII AR TREBUI LEGIFERATE SI LEGILE NESCRISE...(existente de-altfel...)....sau ... (vezi toată discuția)
Codex alimentarius ...initiativa buna intelesa oare ca multe altele gresit doar in romania? AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Codex Alimentarius. Comisia Codex Alimentarius a fost creată în 1963 de Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură (OAA) şi Organizaţia Mondială a ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)